Cubells amplia el seu itinerari de rutes saludables

L’ Ajuntament de Cubells ha ampliat recentment el seu mapa de rutes saludables amb quatre itineraris més que transcorren per la part nord del municipi. Les quatre rutes noves s’afegeixen a les 4 ja existents, 3 que transcorren integrament per cubell i una que arriba fins a la Torre de Fluvià pertinent al terme municipal de Cubells i que parteix del pouet d’aquest municipi de la Noguera.

La iniciativa ampliada recentment amb aquestes quatres rutes es va crear ara fa dos anys amb la voluntat de seguir les directrius  recomanades per la Organització Mundial de la Salut i el Programa d’activitat física.

Els itineraris tenen distàncies variables entre 1 i 3 km i tenen dificultats baixa i mitjana. La iniciativa vol impulsar la vida saludable i per aquest motiu bona part d’aquestes rutes tenen punts en comú com el part lúdic del municipi n es pot acabar de completar l’activitat física. A més a més les rutes saludables també volen ser un itinerari més per conèixer punt emblemàtics del municipi com poden ser les esglésies de Sant Miquel i Sant Pere o el pou de Gel de cubells.

El cost aproximat de la senyalització d’aquestes rutes ha estat de 6000 euros i des del consistori obren la porta a poder continuar traçant nous itineraris per complementar el mapa. Cal destacar també que el projecte de les rutes saludables van ser presentades al un congrés internacional sobre epidemiologia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.