Crims a la biblioteca Margarida de Montferrat

La central de biblioteques de Lleida ha presentat aquest dijous al matí a la biblioteca margarida de Montferrat de Balaguer l’activitat  “Llegir que fa fort:  ‘tiros’ i crims a les biblioteques de Lleida.”

Es tracta d’una activitat d’animació a la lectura entorn el gènere policíac i de narrativa negra que consta de dues exposicions ” Un disparo a l’autor” adreçada a un públic adult i “S’ha escrit un crim” dirigida a un públic juvenil.

A més a més les biblioteques complementen aquesta exposició amb les obres d’aquest gènere que disposin a l’equipament i introdueixen autors locals de novel·la negra als respectius clubs de lectura.

En el cas de Balaguer, l’activitat també comptarà amb la presentació del llibre seixanta-vuit de l’escriptor lleidatà Ramón Usall el pròxim dimarts dia 9 de maig.

Amb aquestes exposicions es vol aprofitar l’auge que viu la novel·la negra a ponent .

La Biblioteca de Balaguer acollirà les exposicions ” Un disparo a l’autor” i “S’ha escrit un crim” fins al pròxim 14 de Maig i serà llavors quan començaran la seva itinerància per les biblioteques de ponent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.