Creu Roja la Noguera presenta un nou vehicle gràcies a la col·laboració amb l’Obra Social La Caixa

Creu Roja la Noguera ha presentat un nou vehicle que ha adquirit gràcies al conveni de col·laboració amb l’Obra Social de La Caixa. L’entitat financera a través de l’obra social ha donat continuïtat d’aquesta manera al vincle amb creu roja per tal de donar suport als programes de formació i ocupació de l’associació. Durant la presentació del vehicle els representats de ambdues part s’han mostrat satisfetes d’aquest vincle i han manifestat la utilitat de la nova adquisició

A més a més la presentació del vehicle ha servit perquè els representats de creu roja expliquessin en primer persona el programa d’actes que es realitzarà a la primera edició de les jornades que Creu Roja ha organitzat amb la col·laboració de l’obra social la Caixa.  Sota el lema “Aportació a l’ètica al món de l’empresa”, aquesta primera edició de la jornada que es repetirà de manera bianual esta ideada amb l’objectiu de donar a conèixer els programes de formació i orientació laboral a les empreses del territori.

Les jornada es realitzarà el dia 28 de setembre al Consell Comarcal i comptarà entre d’altres amb una ponència de Francesc Torralba i i una taula rodona d’experiències.

Durant el mes d’octubre creu roja la Noguera també acollirà la trobada de voluntaris provincial que tindrà lloc a la capital de la noguera.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.