El Consell Comarcal signa l’acord amb la Direcció d’Igualtat per oferir un SAI a persones LGTBI

La Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Noguera han fet efectiu l’acord per oferir un Servei d’Atenció Integral a persones LGTBI. Aquest és el primer acord que se signa a les comarques de Lleida i un dels vint primers de Catalunya. La proposta tot i sorgir des de la Generalitat necessita el recolzament de les administracions locals.

El Servei d’Atenció Integral estarà ubicat a l’edifici del Consell Comarcal a Balaguer i es fa una crida a totes les persones d’arreu de la comarca de la Noguera que formin part del col·lectiu LGTBI a utilitzar el servei sempre que ho necessitin.

Aquest servei té com a objectiu donar informació a persones LGTBI, familiars, i a la resta de població que s’hi adreci; atendre incidències, intermediar, resoldre conflictes, i atendre possibles casos de discriminació acollint i acompanyant les víctimes en la interposició de la denuncia i en les vies i procediments existents. A més el servei vol esdevenir un espai de referència per donar visibilitat al col·lectiu LGTBI i garantir els seus drets.

El Servei d’Atenció Integral treballa amb els departaments d’Ensenyament, Justícia i Salut i els Mossos d’Esquadra.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.