El Consell Comarcal se suma a la moció presentada per ARCA per un dsenvolupament rural sostenible, integral i integrador

El Consell Comarcal de la Noguera i 55 institucions més d’arreu del territopri entre consells comarcal i ajuntament, s’han adherit a la moció presentada per l’Associació d’iniciatives rurals de Catalunya (ARCA) per un desenvolupament rural sostenible, integral i integrador. La moció es presenta després de la proposta de llei de foment i desenvolupament Rural sostenible en la programació i l’execució del programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-20020 finançat per la Unió Europea”. Una proposta de llei obligaria a destinar un 5 % dels fons europeus pel pla de desenvolupament rural a la diversificació econòmica rural i privaria del 7’5% que s’hi estava destinant fins ara.

Des del consell comarcal i el Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord s’admet que l’aprovació definitiva d’aquesta llei posaria en perill les pròximes convocatòries d’ajuts Leader.

Amb la moció es busca també posar en valor el Programa Leader un actiu indispensable per millorar les condicions pel reequilibri territorial de país.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.