El Consell Comarcal presenta la nova Oficina d’Inclusió i Diversitat de la Noguera

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha creat l’Oficina d’Inclusió i Diversitat per la necessitat de tenir dins els Serveis Socials un espai on ordenar i donar direcció a les accions que treballen per a la inclusió, la diversitat i la comunitat. També es vol consolidar el treball transversal entre els diferents serveis que formen part de l’Oficina, que fa temps que estan duent a terme accions, projectes i activitats conjuntes.

El dia 20 de desembre a les 12 hores va tenir lloc la presentació  d’aquesta Oficina, en què  es va explicar les seves funcions i  les accions que té programades per al 2019, entre les quals hi ha  el Cicle de Formacions “Desmuntant falsos rumors i prejudicis”, destinat a professionals dels àmbits de serveis socials, immigració, joventut, gènere i ciutadania, educació, salut i a les entitats, col·lectius i persones interessades que vulguin contribuir a desfer rumors i estereotips sobre la diversitat.

Aquestes formacions tenen l’objectiu d’oferir eines i recursos per desmuntar els rumors i perjudicis sobre la diversitat cultural o de creences, d’orientació sexual i identitat de gènere. La primera formació serà sobre la Diversitat Cultural i es realitzarà els dies 22 i 29 de gener i 20 i 27 de febrer de 16.30 a 19.30 hores. La Xixa Teatre farà treballar els participants amb eines vivencials per fer una reflexió intercultural i el senyor Pere Cortada,  tècnic de l’Àrea de Programes i Territoris de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania a Girona, impartirà el taller “Dels rumors a la xenofòbia: treballar la diversitat des de la Interculturalitat”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.