El Consell Comarcal de la Noguera forma a professionals en atenció directa a persones amb discapacitat

 width=

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha organitzat el curs de formació “L’atenció directa a persones amb discapacitat, tracte adequat segons les seves necessitats i capacitats”, adreçat a professionals de l’administració que presten serveis d’atenció al públic, especialment a treballadors i educadors socials del Consell Comarcal de la Noguera. Aquesta formació serà impartida per l’Associació ASPID i es durà a terme a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal, de gener a març.

El curs es distribueix en tres mòduls. El primer, «Pautes d’atenció a les persones amb discapacitat als serveis públics», facilita els coneixements bàsics i l’aplicació pràctica de la Llei 13/2014, de 30 d’octubre, d’accessibilitat, en el moment que aquests professionals presten l’atenció a les persones amb discapacitat usuàries dels serveis públics.

El segon mòdul tracta sobre com assessorar i orientar la persona atesa respecte de la utilització de productes de suport que li facilitin l’autonomia personal.

I el tercer mòdul detalla els coneixements tècnics i l’aplicació pràctica de la Llei 13/2014, de 30 d’octubre, d’accessibilitat, adreçat específicament a professionals qualificats en urbanisme i edificació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.