El Consell Comarcal de la Noguera celebra la 3a edició de la jornada de networking entre empresaris i joves de la comarca

El Consell Comarcal de la Noguera ha celebrat, aquest dijous al matí, la 3a edició del networking organitzat pel Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i l’Oficina Jove de la Comarca. Durant el matí una desena d’empreses s’han entrevistat amb joves de la comarca amb l’objectiu retenir-los al territori.

La jornada emmarcada dins del programa Odiseu té com a principal objectiu cobrir les necessitats dels empresaris i per aquest motiu s’han ofert una quarantena de llocs de treball. Per altra banda però, des de l’oficina jove, s’entén la jornada també com una bona oportunitat per crear sinergies entre els empresaris i els joves de la comarca.

Les diverses empreses participants  han ofert diferents llocs de treball amb perfils i qualificacions diverses.  Per algunes empreses aquesta era la primera participació d’aquesta jornada i una bona oportunitat per cercar perfils menys abundants a la comarca…

Altres empreses repetien la seva participació després de l’èxit d’edicions passades.

Pel que fa els aspirants, la jornada d’avui també esdevenia  com a quelcom més que una simple entrevista de feina tal i com explica aquesta tutora de l’Associació Reintegra.

Pel Consell Comarcal de la Noguera la jornada de Networking és una de les accions clau per tal d’aturar el despoblament de joves en territori rural, dins del mateix programa Odiseu el GAL Noguera Segrià Nord també participar en un programa de beques dirigida també a empresaris i estudiants de màster de la comarca.

Aquesta es la tercera edició d’aquesta activitat que cada cop està més consolidada entre els empresaris i els joves de la comarca.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.