El Consell Comarcal commemora el Dia per l’Alliberament LGTBI amb la reproducció del documental ‘EnFemme’

El Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal de la Noguera commemora el Dia per a l’alliberament de lesbianes, gais, homes i dones transsexuals i bisexuals que se celebra el proper dia 28 de juny amb la reproducció d’un documental que recull l’experiència de diferents persones que practiquen el transvestisme i de dones transgènere.

Des del passat mes d’agost del 2017 el Consell Comarcal ofereix un servei d’ajuda al col·lectiu LGTBI davant la necessitat de donar-los visibilitat i garantir els seus drets.

EnFemme és el nom del documental escrit, dirigit i produït per la doctora en Antropologia Social i Cultural Alba Barbé. La seva tesi doctoral es titula ‘El Cross-Dressing (terme anglosaxó que designa el transvestisme) en el context català del segle XXI’. Part d’aquesta va ser realitzada a l’interior del Club EnFemme de la ciutat de Barcelona. Aquest no és només un club on les persones practiquen el transvestisme, sinó que és un espai que ha permès a moltes persones connectar amb la seva identitat. Amb aquest documental surt a la llum un secret.

A més de la projecció del documental, fins el proper 2 de juliol es pot visitar una selecció bibliogràfica dedicada a la cultura LGTBI a la Biblioteca Margarida de Montferrat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.