Comerciants i veïns del casc antic de Balaguer presenten la primera edició de la “Nit del comerç del Centre Històric”

Les associacions de veïns i comerciants del centre històric de Balaguer han organitzat pel pròxim 30 de juny la primera edició de la Nit del Comerç del Centre Històric.

Es tracta d’una festa que concorrerà al casc antic de la ciutat en la que els comerços obriran a la nit els seus establiments acompanyats de diferents activitats i actuacions realitzades per diverses entitats culturals de la ciutat.

La nit del comerç del centre històric coincidirà amb la cursa del foc, l’Ajuntament amb l’objectiu de crear sinergies amb els comerciants del casc antic de la ciutat habilitarà espais de vestidor per tots els corredors que un cop acabada la cursa vulguin assistir a les diverses activitat i actuacions proposades. En aquest sentit Jordi Igansi Vidal, alcalde de la ciutat ha explicat que la primera nit del comerç del centre històric ha d’ajudar a posar en valor aquesta zona de la ciutat i dinamitzar-la

La nit del comerç del centre històric també comptarà amb una ruta gastronòmica en la que els establiments oferiran tapes i begudes a preus reduïts. La primera nit del comerç del centre històric de Balaguer donarà el tret de sortida al període de rebaixes i des de les associacions d’aquest emplaçament de la capital de la noguera s’espera poder organitzar més activitats al llarg de l’estiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.