Comencen els tallers “Dents fortes i sanes” als centres educatius de Balaguer

Els alumnes de primer de primària de l’Escola de Gaspar de Portolà han estat els primers en rebre el taller “Dents fortes i sanes” que ha començat aquest dilluns al matí a la capital de la Noguera. Es tracta d’unes xerrades emmarcades dins del Pla de Dinàmica Educativa municipal impartides pels professionals de la Clínica Dental Balaguer i on els alumnes podran fer un repàs de com es realitza un raspallat de dents adequat i aprendran la importància dels bons hàbits de la higiene bucodental.

El taller es realitzarà als cursos de primer i segon de primària i als mateixos cursos d’ ESO de tots els centres de la capital de la Noguera. Tot i que el taller de salut bucodental és un clàssic del Pla de Dinàmica Educativa municipal, enguany els tallers impartits als alumnes de primer de primària es troben emmarcats dins del programa “Dents fortes i sanes” impulsat per la Generalitat de Catalunya.

Durant el taller els alumnes de primer de primària reben un estoig amb els utensilis bàsics per mantenir una bona salut bucodental i repassen, a través d’un joc de papiroflèxia, els conceptes bàsics dels hàbits d’higiene dental.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.