El CFBalaguer fulmina el Vilanova amb una revolució a la segona meitat

El petit homenatge que el CFBalaguer va dedicar a Josep Suriol, un dels aficionats més actius i apassionats del club, acabaria sent més significatiu del que a priori podia semblar en un partit on tots dos equips s’hi jugaven molt i on els de casa van acabar remuntant un 0-2 en contra per fulmina el Vilanova. El Vilanova arribava a la cita necessitat de punts per escapar de la zona de descens, mentre que el Balaguer havia de guanyar per intentar mantenir alguna pció de jugar el play-off d’ascens. Els vermells van estar molt dispersos en els primers compassos de partit i els del Garraf ho van aprofitar per marcar en una contra al minut 4. Víctor Morilla va ser l’autor de la diana que donava esperances als vilanovins.

El desencert del Balaguer va continuar durant tota la primera part i el Vilanova amb una arribada per la banda dreta va encarrilar el segon gol, després d‘una rematada en solitari de Carricondo. El gol va significar una nova estocada pels de casa que anirien al descans amb un marcador que els deixava fora del Play-off.

A la mitja part Jordi Cortés va sacsejar el vestuari amb un plantejament poc habitual. El tècnic se la va jugar substituint a 5 jugadors de cop a l’inici de la represa i afrontava la segona posant totes les cartes damunt la taula i sense opcions a poder fer més canvis.

L’entrada de Galceran, Carlos Martínez, Marc  Sànchez Miquel del Àguila i Víctor Dàrias servirien per rentar la cara l’equip que va estavellar dos pilotes al travesser al principi de la segona part.

El Balaguer però, no estrenaria el marcador fins al minut 63, quan Asier va aconseguir transformar el primer gol amb un xut que el porter vilanoví no va poder refusar i que donava ales al Balaguer per creure en la remuntada. Poc després seria Isaac l’encarregat d’igualar el marcador desprès d’un cop de cap que va superar novament el porter visitant i va posar l’igualada al marcador. Amb l’empat als del Garraf els van entrar els dubtes i van fer una passa enrere, mentre que el Balaguer va desplegar tota la seva artilleria. Isaac va estar apunt de transformar el tercer desprès d’engaltar una canonada que va rebutjar el porter blau amb una gran estirada. Va ser Genís l’encarregat de certificar la remuntada amb una vaselina que va fer esclatar d’alegria el públic vermell.

A la graderia es va passar del funeral a la festa en un tancar i obrir d’ulls i Galceran s’apuntaria a l’exhibició golejadora anotant el 4t al minut 81. Amb el partit sentenciat Carlos Martínez posaria la cirereta al pastís amb un gol olímpic des per tancar una de els remuntades més èpiques que s’han vist al municipal en les darreres temporades.

L’equip de casa va acabar agraint el suport dels seus aficionats, especialment dels que no van deixar de creure en la remuntada. Ara el Balaguer haurà de seguir sumant victòries i esperar la derrota del Reus, per jugar-se el Play-off en la darrera jornada.