El CF Balaguer perd a casa contra la UD Viladecans en un partit marcat per la polèmica arbitral

El Balaguer va caure derrotat a casa aquest diumenge contra el viladecans per 2-3. Lleidatans i barcelonins van disputar un partit molt igualat marcat per la polèmica i amb una primera part trepidant on hi va haver gols, ocasions i una expulsió que acabaria sent determinant en el desenllaç del partit. El primer 11 de Belló com a local va estar marcat pel debut de Marc Aceituno a la porteria degut a la baixa d’Alfred Peguero.

Els de la Noguera van començar a avisar ben aviat i amb només 5 minuts de joc transcorregut ja van disposar d’una ocasió d’Adrià, tot i el bon control el davanter vermell no va aconseguir connectar bé el xut que rebutja Santiago Perez. Sense temps de lamentacions a la jugada següent, Adrià una altra vegada, hagués pogut avançar als vermells en el marcador però el servei de falta surt fregant l’escaire.  En la primera arribada amb perill del Viladecans l’àrbitre va assenyalar penal després de que el remat de l’atacant visitant impactés a la mà del Hichem. Era la primera jugada polèmica d’uns primers 45 minuts on l’àrbitre va anar guanyant  protagonisme per la seves decisions. La pena màxima la va transformat Borja Esteve amb un fort xut a la dreta del Marc Aceituno que malgrat l’estirada no va poder evitar que el Viladecans s’vancés al marcador. Els homes dirigits per Belló no es van arronsar i dos minuts després van aconseguir igualar el partit, al 13 Joan Vendrell s’associa amb Adrià que no falla en la definició.

Amb la igualtat al lluminós va arribar una altra de les jugades polèmiques del partit, Adrià recupera una pilota a camp propi i el col·legiat osonenc Marc Pujol amonesta al 10 vermell al considerar falta l’estirada de Fernández. Una targeta molt discutida que pocs minuts després suposaria l’expulsió d’Adri.  Abans però, al minut 17, un servei de cantonada va servir perquè Pau Solanes fes el gol més bonic de la tarda, el migcampista vermell va engaltar una fort xut inabastable pel porter visitant que va permetre avançar-se a l’equip de la Noguera.

Amb poc menys d’un quart d’hora jugat els locals ja havien aconseguit capgirar el marcador i quan més còmodes semblaven trobar-se damunt del terreny de joc va arribar la jugada més polèmica de la tarda desrpés de que l’àrbitres amonestes a Adrià novament i l’enviés abans d’hora al vestuari. El davanter vermell no es va prendre gens bé l’expulsió. El Viladecans va aprofitar la superioritat numèrica per tornar a igualar el marcador gràcies a una diana de Miguel Angel Sanvidal.

Abans de la mitja part Viladecans i Balaguer van disposar de sengleres ocasions per desfer l’empat però el marcador ja no es va moure més durant aquests primer 45 minuts.

Sí que ho va fer tot just 9 minuts després de la represa, el barcelonins van aconseguir el 2-3 gràcies a una diana d’Ivan Peralta. Tot i la inferioritat i el desgast el Balaguer ho va seguir intentant i primer Joan i després Pau van disposar de dues ocasions per tornar a situar les taules al marcador. A falta d’un quart d’hora per acabar el partit el Balaguer va cremar totes les naus i el conjunt de la Noguera es va situar amb defensa de tres i amb el central Joan Martínez com a davanter. Els vermells van disposar de dues ocasions més abans de la finalització del partit per empatarlo però Joan Vendrell primer i Joan Martínez després no van aconseguir rematar amb contundència a l’àrea rival.

Finalment els tres punts van tornar a marxar del Municipal, al finalitzar el partit però Jordi Belló es mostrava satisfet amb el treball dels jugadors tot i que va admetre que la situació de l’equips comença a ser delicada.Per la seva banda, Rau Paje, entrenador del Viladecans reconeixi que el seu equip no havia estat just guanyador.

Amb aquesta derrota el Balaguer cau fins a la 14 posició, el pròxim partit dels del conjunt de la capital de la Noguera serà al camp del Vilanova i la Geltrú.