El CF Balaguer augmenta la seva ratxa de derrotes

El Balaguer va caure per sisena setmana consecutiva i continua al pou de la classificació deixant la permanència a 14 punts, poc més que una quimera si es té en compte que només en queden 32 per disputar.

El partit contra el Vilanova va seguir la tònica de les darreres jornades, tot i no quallar un partit desastrós els de la Noguera no van aprofitar les seves ocasions, fet que van aprofitar els visitants per imposar-se per zero gols a dos.  Els visitants van començar l’encontre avisant amb dues clares ocasions que els atacants del Garraf no van saber culminar. La primera mala noticia del partit pels de Balaguer no arribaria en forma de gol en contra sinò de lesió. Mikel de l’Àguila abandonava el camp al minuts 13 després de notar unes molèsties a l’abductor. L’atacant vermell va ser substituït per Sergi Galceran que hauria pogut disputar els seus darrers minuts com a jugador vermell si es confirma la seva marxa a l’Artesa de Segre.

Després dels primers avisos visitants i de la lesió del Mikel, el Balaguer va prendre el domini de la pilota tot i que no aconseguia xafar àrea rival amb perill. Les poques aproximacions eren resoltes sense massa complicacions  pel porter i la defensa visitant.  Els jugadors del Vilanova no es van impacientar i davant de la ineficàcia local semblaven ser conscients que la clau del partit radicava en aprofitar les ocasions de gol que generessin. Justament amb paciència va ser com es va gestar el primer gol de l’encontre, després d’una bona combinació, Oscar Barragán va batre a Alfred amb xut ras i creuat per  situar el 0 a 1 al marcador amb el que es va arribar a la mitja part del partit.

En els primers minuts després de la represa el partit es va trencar i tots dos conjunts van disposar de diferents ocasions que tant Alfred com Javi Martínez van aconseguir aturar. El partit va acabar de trencar-se al minut 75 quan després de diverses picabaralles entre jugadors de tots dos equips l’àrbitre va enviar als vestuaris abans d’hora a Marc Sánchez i Joan Martínez per part del Balaguer i Aleix Vall del conjunt dels del Garraf.  Amb inferioritat d’efectius el Balaguer encara ho va seguir intentant, sobretot a pilota aturada, però qui finalment va aconseguir ampliar el marcador va ser Gerard Ortíz al temps afegit. La decepció local era evident a la conclusió del partit. L’entrenador vermell, Pepe Gil, es lamentava, una altra vegada, de la manca de gol que està patint l’equip.

Pels de Vilanova els tres punts aconseguits al Municipal de la capital de la Noguera suposen un pas de gegant per aconseguir la permanència a la categoria. El Cap de Setmana vinent el Balaguer visitarà Municipal de Sant Ildefons.

Informa: Miki Daviu