Castell del Remei inicia el projecte d’enjardinament de la seva finca

Des de meitats del mes de febrer Castell del Remei ha iniciat les tasques d’enjardinament de la seva finca emmarcades en un projecte de remodelació dels espais exteriors. L’actuació ha començat amb la plantació de 240 arbres autòctons i es preveu que l’any que ve s’arribi als 500 introduint arbres més decoratius i amb flor per fer de l’entorn un lloc més agradable per als visitants. S’hi fan també les instal·lacions de reg i electricitat pertinents.

Aquesta actuació, en la qual fa cinc anys que s’hi treballa, comporta reordenar l’espai i s’hi habilitaran fins a tres zones de pàrquing perquè Castell del Remei pugui oferir activitats en el seu entorn i sense el perill del pas dels cotxes.

L’objectiu és posar en valor aquesta finca històrica, turística i vitivinícola.

Paral·lelament Castell del Remei treballa conjuntament amb el Departament de Medi Ambient des de fa anys reintroduint aus com els ratpenats o les cigonyes. La finca compta també amb dos llacs amb aus aquàtiques en un entorn idoni per l’observació. Es treballa també en la reconstrucció d’aquest llac on s’hi afegirà una plataforma perquè els visitants gaudeixin al màxim de l’entorn i una illa perquè les aus tinguin un lloc on reproduir-se. Un dels objectius és potenciar el paó blau, tot un símbol del Castell del Remei.

1 comentari

  • S’inicia el projecte d’enjardinament del Castell del Remei – Castell del Remei

    […] vídeo Balaguer […]

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.