‘Bona Gent’ arriba aquest proper diumenge al Teatre Municipal de Balaguer

Aquest proper diumenge 20 d’octubre a les 19h. es representarà al Teatre Municipal de Balaguer l’obra de teatre BONA GENT, espectacle que forma part del Cicle de Tardor de la 18a temporada estable de teatre professional a la capital de la Noguera.

BONA GENT, escrita pel guardonat dramaturg nord-americà David Lindsay-Abaire, guanyador del Premi Pulitzer, i dirigida pel director argentí de referència internacional, Daniel Veronese, ens presenta amb gran honestedat, humor i sensibilitat, la tràgica història de Margie Walsh. Resident a la perifèria de Boston, mare soltera i amb una filla discapacitada, Walsh es veu abocada a la bancarrota absoluta i farà tot allò que estigui a les seves mans per cercar noves oportunitats i reptes, recuperar la il·lusió en la vida i oferir-li un millor futur a la seva filla. No ho tindrà fàcil, però els seus amics l’ajudaran. BONA GENT, és un gran relat sobre l’amistat.

El repartiment de BONA GENT al Teatre Municipal de Balaguer el formen actors i actrius ben coneguts, com ara, Mercè Aránega o Àlex Casanovas, acompanyats a l’escenari també per Carol Muakuku, Rubén Ametllé i Àngela Jové.

Les entrades de l’obra de teatre BONA GENT poden comprar-se a la taquilla del Teatre Municipal de Balaguer, oberta de dimarts a divendres de 19 a 21h, per telèfon al 973445252 i les 24h al Telentrada de Catalunya Caixa, al telèfon 902101212.

També són a la venda fins diumenge els abonaments del Cicle de Tardor. Fins al moment s’han venut uns 125 abonaments. Les altres dues propostes de caire professional que inclou l’abonament són SÍ PRIMER MINISTRE, el 9 de novembre i BARCELONA, el 29 de desembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.