Rafel2Se sap que l’OMS treballa al servei de les grans farmacèutiques i del capital en general. No anem a descobrir ara la pólvora negra.

Després del seu informe sobre la carn, desmentit o matisat al cap d’unes hores, hem arribat a la conclusió general que no sabem què estem menjant  o que tot el que mengem és cancerigen o en falta poc. Carn, peix, verdures, pa, pastisseria industrial, ous, llet, embotits, formatge, l’aigua i el vi. Tot és cancerigen.

formiguesTot? No ben bé. Una vegada més, l’OMS ens ha dit on tenim la solució.  Es tracta de menjar insectes. Hi ha molts llocs del món on ho fan habitualment i des de fa molts anys i sembla que els va prou bé. A Europa encara no. Per això calia un toc d’atenció al respecte.

Per què l’OMS ha fet saber simultàniament totes dues coses? Aquí està la qüestió.

Em jugaria un pèsol que a hores d’ara ja hi deu haver tres o quatre espavilats, vinculats a l’OMS, que hauran posat en marxa una fàbrica de formigues o de qualsevol altre insecte apte per al consum.

No passarà gaire temps que veurem algun esportista d’elit o algun famós de la caspa cruspint-se per la TV, i amb gran alegria, un plat de formigues per donar exemple.

No ho farem més llarg. Benvinguts insectes.

També estic segur, però, que el més llest dels quatre espavilats de la fàbrica, per tal de criar-ne més en menys temps, més grosses i més lluentes, els donarà algun polifosfat de clembuterol i d’aquí un parell d’anys, les formigues també seran cancerígens.

I és que el problema no és la carn.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.