El balaguerí Jesús Bosch signa el contracte d’incorporació de l’empresa Starshot Solutions al CEI

El balaguerí Jesús Bosch ha signat aquest dimecres 7 de novembre  el contracte per a la incorporació al Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer de l’empresa Starshot Solutions SL, de la que és fundador i CEO.

Jesús Bosch és un emprenedor d’èxit que ha posat en marxa diverses empreses. Starshot és una empresa de desenvolupament de software fundada fa un any i que ja compta amb prop de 50 treballadors. Va néixer a Lleida però té la vocació de treballar arreu del món. Així doncs, compta amb clients internacionals que acostumen a ser grans empreses. Des de ciutats petites, on asseguren que hi ha molt talent, treballen al mercat internacional i gràcies a les tecnologies de la informació poden arribar a tot el món sense ser-hi físicament. Aquet fet els fa competitius i oferir gran qualitat.

Amb la seva incorporació al CEI esperen identificar joves talents per incorporar-los a la seva empresa.

L’empresa ja tenia relació amb la ciutat amb un conveni de col·laboració amb l’Institut Almatà. L’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, durant la signatura del contracte ha destacat aquesta relació i la oportunitat que suposa per ambdues parts.

A partir d’ara Starshot Solutions SL disposarà d’un espai a la zona de coworking del CEI de Balaguer.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.