Balaguer es prepara per una nova edició de la festa “Posa’t la Gorra”, amb la novetat del “Passeig dels pobles”

Balaguer es prepara un any més per la 3a festa Posa’t la Gorra  pels infants i adolescents amb càncer. Com en l’edició passada aquesta festa solidària consta de quatre branques i a banda de la cursa popular, una de les més participatives de Ponent, des de l’organització s’ha tornat a preparar un any més la nit dels famosos pel dissabte 5 de maig al Teatre Municipal. Les actuacions musicals i els sorteigs d’obsequis d’esportistes, músics i artistes serà el preludi d’una nova edició de la fira dels somnis, tret distintiu de la festa de la gorra que es celebra a la capital de la Noguera. El marge del riu Segre tornarà a ser escenari de més de 130 activitats distribuïdes per temàtiques i que enguany comptarà amb la gran novetat de l’espai reservat pels pobles  en el que hi participaran una quinzena de pobles de la Noguera i dos del pla d’Urgell.

Com en l’edició passada un dels espais més vistosos de la fira dels somnis serà el bosc dels somnis decorats per les residències de la Noguera i els centres educatius. Durant la presentació d’aquesta festa solidària des de el centre de recursos pedagògics, coordinadors d’aquest espai, s’ha destacat que tots els centres educatius de la comarca de tots els cicles d’ensenyament han participat en la tasca de realitzar els mòbils per aquest espai de la festa,  inclús s’han rebut peticions de participació d’altres municipis de fora de la comarca . A banda d’aquesta participació a la fira dels somnis des del CDRP de la Noguera també s’ha preparat una maleta didàctica per explicar el càncer infantil a les aules.

Des de l’organització s’ha fet una agraïment a tots els voluntaris, col·laboradors i patrocinadors de la festa i s’ha volgut fer una crida per aconseguir mes voluntaris.

Jordi Ignasi Vidal alcalde de la ciutat, ha agraït a l’organització els treball realitzat en aquesta festa que ja s’ha convertit en un referent de la comarca

La sortida de la cursa està programada pel diumenge 6 a les 10 del matí, les inscripcions per la cursa ja es poden fer a la pàgina web www.posatlagorrabalaguer.cat . Un cop acaba la cursa s’iniciarà la 3a fira del somnis. La jornada es conclourà amb una nova edició del dinar solidari i un ball fi de festa.

 

 

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.