El Balaguer perd contra l’Igualada i Virgilio Hernández presenta la dimissió al finalitzar el partit

El Club Futbol Balaguer s’ha ensorrat una mica més a la classificació. Els vermells s’han vist superats per l’Igualada que ha firmat 3 gols a la segona meitat per situar el 0-3 al lluminós.

Els locals no han gaudit de gaires aproximacions i ja a la primera part ha estat l’Igualada qui ha tingut les ocasions més clares de partit.

A la segona meitat, amb només 6 minuts l’Igualada s’ha situat amb 0-2 al marcador resultat que el Balaguer s’ha vist incapaç de remuntar. Els de l’Anoia han eixamplat diferències i han anotat el 3r a 15 minuts pel final.

Al finalitzar el partit Virgilio Hernéndez ha explicat que properament presentaria la seva dimissió a la directiva del club.

Informa: Miki Daviu