Balaguer manté l’itinerari de la cavalcada de reis i només realitza una petita modificació a la recepció de Ses Majestats a la Plaça Mercadal

Balaguer rebrà el pròxim dia 5 de gener a Ses Majestat Reis Mags d’Orient que arribaran com en anys anteriors a l’estació de tren on els esperaran els seus carruatges reals. La cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar seguirà l’itinerari habitual que anirà des de l’estació de tren fins a la Plaça Mercadal passant pel Passeig de l’Estació acompanyats de tots els infants de la ciutat que ho desitgin.

La principal novetat serà el punt d’aturada de les carrosses que s’ha modificat lleugerament degut a la instal·lació de la pista de gel. En aquesta ocasió els reis s’aturaran a l’accés del C/ Botera.

Un cop realitzada la salutació als balaguerins i balaguerines des del balcó del consistori balaguerí, els reis Mags rebran la visita i les cartes dels balaguerins que ho desitgin en un espai habilitat a la recepció de l’Ajuntament de Balaguer.

L’alcalde de la ciutat ha recordat que els infants de Balaguer poden entregar les seves cartes a les Patgesses Reials de l’Oficina d’Orient ubicada a la plaça del Pou.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.