Balaguer portarà a debat l’impagament de les subvencions a les escoles bressol

L’Ajuntament de Balaguer debatrà aquest proper dijous, en el ple municipal de gener, l’impagament de les subvencions per part de la Generalitat de Catalunya a les escoles bressol, com ja han fet altres municipis catalans. La moció està presentada pel grup socialista i la resta de forces polítiques analitzen ara la seva posició.

D’altra banda, es donarà compte de la millora en el període mig de pagament situat ara als 15,04 dies, respecte els 28,9 en els que es trobaven al tercer trimestre del 2017.

També, durant el primer ple de l’any, s’hi farà l’addenda del Contracte-Programa amb el Consell Comarcal respecte unes subvencions de joventut de l’any 2017 que no han arribat fins ara per la situació política actual a Catalunya. Un altre dels punts serà l’excepció dels impostos respecte una obra de substitució d’una coberta a l’Institut Almatà. I es passarà al reglament d’aprovació de les normes que regeixen les subvencions culturals aprovades al 2013 però que només havien passat per l’ImPiC i també havien de passar per l’Ajuntament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.