Balaguer celebrarà la Setmana del Comerç amb diferents activitats

 width=Del 25 al 31 de març Balaguer s’adhereix a la Setmana del Comerç  que organitza la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Durant aquesta setmana, s’organitzen diferents activitats arreu del territori pensades per promocionar el comerç, la formació i el reconeixement dels treballadors del sector.

En aquest sentit, l’Associació de Comerciants de Balaguer ACB posarà en marxa coincidint amb aquesta celebració, una targeta de fidelització de clients dels comerços de l’associació sota el lema “El comerç ACB suma punts”. D’aquesta manera, totes les compres fetes als establiments associats sumaran punts per obtenir descomptes i promocions especials.

D’altra banda, el divendres 29 de març està prevista la celebració de la Nit del Comerç de Balaguer. Es farà la conferència-col·loqui a càrrec de l’ex jugador de bàsquet Sergi Grimau on tractarà el lideratge i la cohesió d’equips com a eina imprescindible pel bon funcionament del comerç o com explotar els punts forts dins de les empreses. A continuació es farà un sopar amb tots els associats celebrant la festa del comerç, així com els reconeixements del 2019 al comerç de proximitat, innovador, emprenedor i sostenible. Hi Assistiran representants del departament de la Generalitat (CCAM) Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya, membres d’organitzacions empresarials representatives catalanes i autoritats municipals.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.