Balaguer celebrarà el Dia Internacional de la Gent Gran amb un concert de Marta Mesalles i Eva Ruiz al Teatre Municipal

El concert tindrà lloc aquest dissabte 28 de setembre a les 17.30h i està adreçat exclusivament a aquest col·lectiu

Marta Mesalles i Eva Ruiz en el concert del cicle “Música als Castells” / Foto: Aj. Balaguer

En motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, a Balaguer s’han preparat una sèrie d’activitats. Així, demà dissabte dia 28 de setembre, la Paeria de Balaguer amb la col·laboració de l’Associació Gent Gran la Noguera, oferirà un concert a les 17.30h al Teatre Municipal de Balaguer adreçat exclusivament a la gent gran. L’entrada per aquest col·lectiu serà gratuïta.

El concert anirà a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles. El concert, que tindrà dues parts ben diferenciades, oferirà al començament un repertori de piano, de música popular per a piano, amb temes coneguts com La vie en rose de Edith Piaf, Moon river de Henry Mancini o New York New York de John Kander. La segona part, amb música per a veu i piano, amb la participació de la soprano andalusa Eva Ruiz,  l’interpretaran temes com Vestida de nit de Sílvia Pérez Cruz, Bésame mucho de Consuelo Velázquez o El día que me quieras de Carlos Gardel.

La gent gran també en seran els protagonistes a través de la Coral de l’Associació Gent Gran la Noguera, la Coral Veus Canores.

L’Assemblea General de Nacions Unides va proclamar l’1 d’octubre Dia Internacional de la Gent Gran. La comunitat internacional insta d’aquesta manera a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa promoure l’envelliment actiu. La finalitat d’aquesta jornada festiva i reivindicativa és que les persones grans siguin veritables protagonistes i centre d’interès d’arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l’envelliment. La diada representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta.


Informa: Redacció / Foto: Arxiu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.