L’Ajuntament de Balaguer adjudica les obres del clavegueram del carrer Barri Nou

L’Ajuntament ha adjudicat les obres de substitució del clavegueram del Carrer Barri Nou a l’empresa Covan Obres Públiques d’entre les 17 empreses que es van presentar al concurs.

L’actuació consisteix en la substitució de la xarxa de clavegueres molt deteriorada, sobretot després dels aiguats del mes de setmbre del 2016, i de la instal·lació de pous de contenció.

L’obra pressupostada amb prop de 200.000 euros estarà sufragada en la seva totalitat amb una línia d’ajuts del departament de governació al que es va acollir el consistori balaguerí després dels desperfectes ocasionats per les tempestes del mes de setembre.

Des de l’Ajuntament admeten però que aquesta es una primera solució per tal de que la claveguera d’aquest carrer de Balaguer no acusi els episodis de pluja intensa com ho ha fet fins ara i que posteriorment s’hi hauran de realitzar altres actuacions.

Les obres començaran en les propers setmanes i s’espera que s’acabin en un termini de tres mesos depenent de l’estat real de claveguera un cop es comenci l’actuació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.