L’Associació El Cigonyal i els comerciants de la ciutat omplen els aparadors de literatura per Sant Jordi

La recent fundada Associació El Cigonyal de Balaguer es defineix com un espai de transmissió cultural amb l’objectiu de dinamitzar i cohesionar el centre històric mitjançant la cultura. Tot i que aquest és, majoritàriament, el seu àmbit d’actuació algunes de les seves iniciatives, com aquesta, s’ampliaran a tota la ciutat. I és que aprofitant la festivitat de Sant Jordi El Cigonyal vol omplir de literatura els aparadors. Per fer-ho necessiten la implicació dels comerciants que ja es comencen a sumar a la iniciativa.

Molts comerciants de la ciutat ja han confirmat la seva participació a la iniciativa que comença el 12 d’abril i s’allargarà fins l’1 de maig. Alguns s’han avançat a la data i des d’aquesta setmana els seus aparadors es converteixen també en un espai de lectura.

En aquesta línia, una altra de les actuacions d’El Cigonyal és la instal·lació d’un panell a la plaça Sant Jaume. La idea és que aquestes frases es puguin anar renovant amb la participació de la ciutadania.

L’Associació El Cigonyal té previst organitzar diverses activitats en els propers mesos. Actualment compta amb un club de lectura autogestionat en marxa.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.