L’associació Chabab Al Amal organitza classes d’àrab obertes a tots els públics

El passat mes de juliol un grup de noies de Balaguer impulsava l’Associació de Joves Musulmans de les Terres de Lleida amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura islàmica i trencar estereotips. Per fer-ho, Chabab Al Amal ha organitzat diverses activitats dirigides en bona part a infants i joves com classes d’àrab setmanals.

Aquestes que ja compten amb una quinzena d’alumnes a la capital de la Noguera estan obertes a tothom qui vulgui aprendre de nou l’àrab, i també per aquells qui desitgin reforçar la parla i l’escriptura.

En la seva lluita per trencar els perjudicis i estereotips l’associació prepara diferents activitats dirigides a tots el públics com sortides i ponències.


Informa: Anna Requena

2 comentaris

  • L’associació Chabab Al Amal organitza classes d’àrab obertes a tots els públics – islamcat

    […] (balaguer.tv) El passat mes de juliol un grup de noies de Balaguer impulsava l’Associació de Joves Musulmans de les Terres de Lleida amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura islàmica i trencar estereotips. Per fer-ho, Chabab Al Amal ha organitzat diverses activitats dirigides en bona part a infants i joves com classes d’àrab setmanals. Seguir llegint […]

  • Y la que da clases va con el velo. Insisten en enseñar el supremacismo árabe-musulmán en lugar de enseñar filosofía o arte.
    El primero en hablar de libertad de conciencia en la lengua árabe fue un cristiano libanés, en el siglo XIX.
    En árabe no hay un término que signifique “violación”. Eso dice mucho del machismo implícito en la lengua árabe.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.