Artesa de Segre commemora el 80è aniversari de la batalla del Segre amb una exposició fotogràfica

‘La Guerra Civil a través de la recreació històrica’ és el títol que porta l’exposició que ha organitzat la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre conjuntament amb l’Ajuntament del municipi, el grup de recreació de la Universitat de Barcelona DIDPATRI, el servei històric dels Mossos d’Esquadra i l’Associació d’Estudiosos del Front del Segre.

Enguany es commemora el 80è aniversari del Front del Segre, és per això que des d’Artesa han organitzat aquesta exposició fotogràfica que es pot visitar fins al 12 d’Octubre a l’àrea d’exposicions de la biblioteca municipal.

El conjunt de fotografies que formen la mostra són recreacions de diverses situacions que es van viure a diferents punts d’Espanya durant el tràgic i sagnant episodi de la Guerra Civil Espanyola.

El proper 6 d’octubre a Tudela de Segre tindrà lloc una recreació històrica que té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni de la zona i commemorar el 80è aniversari d’un dels esdeveniments històrics més rellevants que han tingut lloc a les Terres de Lleida.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.