Aquí no s’ha acabat res

Rafel Molina

La cosa ha quedat prou clara. L’independentisme català s’ha tornat a reunir  i ha dit ben fort que volem la independència, que ni França ni España  i que el procés no s’ha acabat.

Ho ha fet amb una manifestació molt digna, molt nombrosa i molt ordenada.

Els franco-españols de la cimera, faran com que no ha passat res, que viva França i que Vivaspaña. Manegaran  els seus negocis, signaran on s’hagi de signar, visitaran algun restaurant de primer nivell i tots cap a casa i ben contents.

El  Macron no es donarà ni per al·ludit i el Sànchez tornarà a dir que el procés està acabat i que la gent que s’ha concentrat ho ha fet per felicitar-lo a ell personalment  per la seva impecable gestió de tot plegat.

La caverna tornarà a dir que el procés s’ha desinflat i que l’independentisme  és cosa passada, que els independentistes som uns nazis i que tard o d’hora farem tots cap a la presó que és on hauríem d’estar tots per anticonstitucionals i mals espanyols.

Tornaran a dir que el Supremo i el Constitucional haurien de fer alguna cosa. que si la sedició ja no cola, que facin anar qualsevol altra excusa que es vulguin inventar.

Ho sabem. Estem preparats per tornar-ho a sentir i no ens agafarà per sorpresa.

Sabem, però, i ells també ho saben, que el poble català segueix en peu de guerra i que no ens quedarem a casa lamentant la nostra dissort, que sortirem al carrer i quan faci falta tornarem a dir que ni França ni Espanya, Països Catalans, perquè volem la independència.

Es tan fàcil com això.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.