Aquest divendres finalitza el primer concurs de ‘Flors als balcons’ al centre històric de Balaguer en el marc del projecte Viles Florides

Aquest divendres finalitza el primer concurs de Flors als balcons al centre històric impulsat per l’Ajuntament de Balaguer en el marc del projecte Viles Florides al quan s’hi vol incorporar la capital de la Noguera.

La implicació per part de la ciutadania és un element clau i la seva resposta ha estat excel·lent amb una 70a de participants al concurs i una gran difusió via Instagram, on la població podia votar el seu balcó preferit. Des del consistori agraeixen aquesta mobilització de la ciutadania per embellir la ciutat.

El concurs també ha estat obert a tots els jardins de la ciutat i properament es duran a terme diferents iniciatives que també involucraran als comerços.

Balaguer va rebre aquest dimecres la visita del jurat de Viles Florides per valorar el conjunt de la ciutat i a l’octubre en funció de la valoració i de la documentació tècnica que se’ls ha entregat, Balaguer podria obtenir amb entre una i cinc flors com a Vila Florida. Les sensacions són positives.

El lliurament de premis d’aquest primer concurs de balcons tindrà lloc el proper dimecres 27 de juny.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.