S’aprova el pressupost en desestimar-se l’al·legació de l’oposició per defecte de forma

Aprovat de forma definitiva el pressupost general per a l’exercici 2018 de l’Ajuntament de Balaguer després de desestimar-se l’al·legació presentada pels grups municipals del PDeCat, Socialistes i el regidor no adscrit Albert López per un defecte de forma. El pressupost ha estat publicat al Butlletí Oficial de la Província de Lleida passat el temps d’exposició.

L’al·legació reduïa en 1,4MEUR les inversions proposades. Segons un informe de secretaria el que va presentar l’oposició no és una al·legació sinó que es tracta d’esmenes. Si aquesta hagués seguit el procediment legal fixat el consistori hauria de començar un pressupost de nou.

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, destaca que no hi ha hagut al·legacions i que a partir d’aquest dilluns l’equip de govern comença a treballar en aquest pressupost.

Vidal assegura també que aquestes al·legacions no s’han presentat mirant pel bé col·lectiu de la ciutat, sinó de cara a les eleccions municipals del 2019.

Pel que fa a l’oposició els regidor que van presentar l’al·legació han explicat en aquest mitjà que de moment no volen fer declaracions ja que fins a la data no han rebut cap comunicació oficial des de l’Ajuntament i han delegat als serveis jurídics dels seus partits aquest assumpte.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.