Andrés González explica el programa TEI a Balaguer

La sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer va acollir aquest dimarts al vespre la conferència “Com podem prevenir el Bullying” a càrrec d’Andrés González, psicòleg, professor, especialista en assetjament escolar i impulsor del programa TEI.

González va realitzar una ponència on va donar eines i mecanisme per tal de prevenir l’assetjament escolar. Pel professor es cabdal no haver d’intervenir en un cas d’assetjament sinó realitzar un treball de prevenció. En aquest sentit Andrés González va destacar la importància de la col·laboració entre família i escola.

Al llarg de la conferència el professor va explicar en que consisteix el programa de prevenció TEI, tutoria entre iguals basada en l’educació emocional i en la reproducció de models per tal d’evitar patrons de conducta inapropiats i que a dia d’avui ja s’ha implementat a mes de 1000 centres educatius de la península entre ensenyament infantil,  de primària i secundària

González va explicar que el proper mes de maig es publicarà el primer estudi avaluant diferents variables als diversos centres educatius on s’ha implantat el programa TEI i on el 100% són resultats positius.

La conferència formava part del programa d’actes de commemoració del desè aniversari de l’Escola Mont-Roig centre educatiu en el que des del passat mes de setembre hi ha implementat aquest programa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.