Alumnes de l’Escola Mont-roig i avis de la residència Comtes d’Urgell de Balaguer es coneixen després de cartejar-se durant uns mesos

Aquests nens i nenes de 5è de primària de l’Escola Mont-Roig de Balaguer s’han anat cartejant amb els avis i àvies de la residència Comtes d’Urgell des d’aquest Nadal. Fins ara ambdues parts només coneixien una petita pinzellada de les seves vides amb el que s’explicaven a través de les cartes. Aquest dilluns ha arribat el moment de posar-se cara i intercanviar diferents obsequis que tots han preparat de forma manual, els avis i àvies a la residència i els nens i nenes des de casa.

Tots plegats han gaudit d’una estona intercanviant experiències personals amb l’emoció a flor de pell.

Aquest és el segon any que els alumnes de cicle superior de l’Escola Mont-Roig participen en aquesta activitat emmarcada en un projecte d’escriptura creativa treballant diferents valors anomenat Paraules per créixer.

Els avis i les àvies viuen aquesta activitat, que els recorda a la relació amb els seus nets i netes, amb molta emoció.

Des de la residència Comtes d’Urgell i l’Escola Mont-roig esperen poder continuar amb aquesta activitat conjunta que resultar ser molt gratificant per a tots i totes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.