Alumnes de l’escola Mont-roig de Balaguer s’endinsen en la prehistòria

Els alumnes de 5è i 6è de primària de  l’Escola Mont-roig de Balaguer van rebre a principis del mes d’octubre una caixa arribada des del planeta Cosmos. El contingut d’aquesta estava format per una sèrie d’objectes de la prehistòria com cranis, carbó o cuir. Els habitants d’aquest planeta tenien un total de cinc caixes i mitjançant un missatge en codi QR al web de l’escola, demanaven als nenes i nenes que els ajudessin a identificar aquests objectes desconeguts per a ells.

Així els alumnes de cicle superior es van posar a investigar que eren aquests objectes i la seva relació amb la prehistòria.

L’escola que treballa per projectes, tancava aquesta setmana el seu estudi de la prehistòria amb un total de tres tallers.

L’objectiu, apropar la prehistòria a través d’objectes que encara es poden trobar al present.

Els alumnes han descobert una època fins ara força desconeguda per a ells i han gaudit del treball en grup amb els seus companys.

Aquests nens i nenes de l’escola Mont-roig de Balaguer finalitzen ara el seu estudi de la prehistòria però al llarg al llarg de dos trimestres continuaran amb el projecte d’història.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.