Alemany comença la campanya del torró

L’empresa d’Os de Balaguer Torrons i mel Alemany ha començat des de fa unes setmanes la campanya del torró. L’obrador d’aquesta empresa de la Noguera funcionarà a ple rendiment fins la mateixa vigília del dia Nadal. Durant aquest període aquesta empresa alimentària  concentrarà la major part de la producció de torró de tot l’any que serà d’aproximadament de 60 tones entre totes les seves varietats.

La mel, les ametlles i un procés de producció a foc lent són alguns dels secrets d’aquesta empresa familiar que conserva la recepta generació a generació des del segle XIX.

L’empresa d’Os de Balaguer aposta any rere any per una gama de productes clàssics amb el seu torró dur i el torró tou, com a productes estrella. La principal novetat de la campanya d’enguany arriba en les seves col·leccions d’art i torró que presentaran en les properes setmanes.

La qualitat dels torrons Alemany ha estat reconeguda internacionalment en nombroses ocasions. Enguany, el torró dur ha aconseguit les estrelles Great Taste, conegudes també com els Òscar de l’alimentació. D’aquesta manera s’afegeix als seus 8 productes premiats en edicions passades.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.