Albert Hermoso, campió d’Espanya absolut de Concurs Complet

width=

Albert Hermoso s’ha proclamat aquest diumenge campió d’Espanya absolut de Concurs Complet amb ‘Quilate 32,53%’.

El binomi va iniciar la competició el divendres amb la prova de doma amb una puntuació de 33,01 i ocupant la segona posició darrere del genet Gonzalo Blasco amb ‘Sij Veux d’Autize’ amb 32,95.

Dissabte, després d’un recorregut sense falta al cross, Hermoso i ‘Quilate’ van ser els més ràpids i van situar-se al capdavant de la classificació seguits per Maria Pinedo i ‘Carriem van Colen Z’.

Diumenge, el d’Os de Balaguer no va fallar i va firmar l’únic zero de la prova aconseguint així penjar-se l’or absolut del campionat d’Espanya de Concurs Complet.

El podi absolut el van completar Maria Pinedo amb ‘Carriem van Colen Z’  i Francisco José Beltrán con ‘Zurito LV’.

(Fotos: Kike Piris. Fotografia Hípica)