COMENÇA L’ESTIU A L’AEROPORT D’ALGUAIRE
130 passatgers han iniciat avui la temporada de vols comercials de l’Aeroport d’Alguaire. Les primeres dotze persones han arribat de Maó, un dels tres destins que disponibles durant els propers mesos, juntament amb Eivissa i Palma de Mallorca. En total hi ha 7.600 places a la venda i l’activitat comercial es combinarà amb la formativa de l’escola de vol lituana que forma pilots durant el dia i també la nit.
INSERCIÓ LABORAL CONTRACTANT UNA TRENTENA DE MENES
Més de 1.200 lleidatans han demanat treballar aquest estiu durant la campanya agrària a través del programa d’inserció laboral de la Generalitat. Així ho ha anunciat el vicepresident Pere Aragonès durant la presentació del pla de xoc que s’ha posat en marxa per als temporers. Un pla que inclou també la contractació de 54 persones, cinc de les quals a la capital del Segrià, que tenen la funció de vetllar i informar a tots els temporers sobre els serveis que hi ha a cada ciutat i evitar així que dormin al carrer.
L’EUROPEU, DEL 22 AL 30 D’AGOST A MACEDÒNIA
La lleidatana Anna Prim està preparant la seva participació en l’europeu sub 16 de bàsquet femení. Prim, es troba entre les 16 escollides i espera aconseguir quedar-se entre les 12 jugadores que finalment viatjaran fins a Skopje a disputar aquest campionat. Per arribar en les millors condicions, Anna Prim ha confiat en el també lleidatà Gerard Encuentra.
SEGUEIXEN LES ACTIVITATS DE CERVERA CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA 2019
L’artista argentí Nicolás Romero pinta durant aquesta setmana un mural de grans dimensions a Cervera en el marc de la segona edició del cicle MMEU (Moments Màgics Espais Únics). L’obra, de setanta metres quadrats, pot veure’s en una paret de l’avinguda Agustí Duran i Sanpere, al costat de l’antiga muralla. Aquesta segona edició se celebra fins diumenge amb una vintena de propostes de petit format i de diferents disciplines artístiques.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.