QUART INTENT DE DESNONAMENT A LA FAMÍLIA

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lleida ha aturat un desnonament al barri de Magraners aquest mateix matí a primera hora. L’immoble es troba ocupat per una família de 9 membres, quatre d’ells menors d’edat. La PAH ha aconseguit prorrogar 15 dies el desnonament i esperen que les vacances d’estiu dels funcionaris de justícia els permeti allargar una mica més aquest període.

CONDUCTES INCIVIQUES A CAMARASA

L’ajuntament de Camarasa prohibeix l’accés de vehicles a l’àrea recreativa Maria Rúbies durant el cap de setmana. I, és que, són molts els visitants que es desplacen fins aquest indret de la Noguera per a remullar-se al Pantà, tot i que després la zona queda afectada amb brossa. A fi d’eradicar les conductes incíviques que es duen a terme durant els mesos d’estiu el consistori ha pres aquesta decisió temporal a l’espera d’implementar un sistema de control permanent.

A PUNT PER LA PROPERA TEMPORADA!

El Lleida Esportiu ha començat la temporada 2019-2020 amb les revisions mèdiques de la plantilla. D’entre els jugadors que han visitat el centre mèdic s’hi ha vist dues de les noves cares del conjunt blau, Adrián León i Matej Simic. D’altra banda, l’equip de la Terra Ferma ja coneix el seu calendari. Arrancarà la competició contra el València Mestalla i la tancarà contra el Castelló lluny del Camp d’Esports.

LES SARDANES PODRIEN DEIXAR DE SONAR A TORREGROSSA

L’Agrupació Sardanista de Torregrossa necessita un relleu generacional per seguir endavant. L’entitat no troba relleu al seu capdavant per organitzar i dirigir les activitats. És per això que l’Aplec de la Sardana que el municipi va viure aquest cap de setmana podria ser el darrer que es du a terme en aquesta vila del Pla d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.