“OMPLE EL BUIT DE SIXENA”

L’empresari lleidatà Tatxo Benet cedeix un retaule gòtic del segle XV al Museu de Lleida. L’acte de presentació de l’obra, originària de l’església de Capella, a la Ribagorça Osonenca, va comptar amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. Benet explica que aquest és un acte que necessitava dur a terme després de la retirada de les obres de Sixena el passat 11 de desembre de 2017.

UN ESTIU ESTELAR?

El Centre d’Observació de l’Univers preveu viure el seu millor estiu en quant a xifres de visitants es refereix. I, és que, enguany fins a finals de juny han passat per l’equipament més de 14.000 persones. Aquesta xifra sembla indicar que el COU tancarà la temporada del 2019 amb números rècord ja que els mesos de juliol i agost són els de més afluència.

BÀTMINTON PER A TOTHOM

El Club Bàtminton Lleida, l’únic dedicat exclusivament a aquesta disciplina a la ciutat, organitza estades per obrir-se a nous jugadors i jugadores durant l’estiu. Les jornades, que s’allargaran fins a finals de juliol, està obert a infants i joves de 6 a 15 anys i vol promocionar la disciplina entre els i les lleidatanes.

UN POLZET LLEIDATÀ A BARCELONA

La companyia lleidatana ZumZum Teatre portarà el clàssic ‘Polzet’ al Festival Grec de Barcelona. Sota la direcció d’Iñaki Rikarte, els lleidatans tornen a participar al certamen en aquesta ocasió amb una renovada versió d’aquesta clàssica història. La companyia ha volgut fe una primera mostra a Lleida amb infants de la ciutat com a públic però serà l proper 23 de juliol quan Polzet pujarà a l’escenari del Mercat de les Flors, a la ciutat comtal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.