Els intercanvis comercials internacionals de les empreses de Lleida han superat per primera vegada la xifra dels 3.000 milions d’euros. Augment considerable també de les exportacions, les importacions i el nombre d’empreses exportadors. Els principals mercats són França, Alemanya i Itàlia.

L’Institut Ronda de Lleida és un dels centres lleidatans que ensenya xinès als seus alumnes dins l’horari lectiu. És una aposta per una de les llengües més parlades al món i una aposta pel futur perquè hores d’ara marca l’economia. Els joves tenen l’opció d’estudiar-la en horari escolar.

Porp d’una quarta part dels temporers que treballen al camp han patit alguna vulneració que podria implicar un delicte de caràcter penal. És una de les conclusions d’un informe que ha realitzat Càritas al sector agrícola, però també a l’hoteler i a les feines de la llar. A partir de 900 entrevistes s’han detectat les diferents vulneracions.

Jean Marie Dongou ha arribat al Lleida incrèdul amb la situació d’un equip que ell considera dels millors de la categoria. El jugador camerunès, que arriba cedit pel Lugo ha dit el dia de la seva presentació que el seu objectiu és el mateix que el del Lleida, l’ascens a Segona A.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.