L’Ajuntament de Balaguer fa un reconeixement als corredors balaguerins Sergi Nunes i Natàlia Bernat

 width=Els esportistes balaguerins Sergi Nunes i Natàlia Bernat, van ser rebuts aquest dijous per l’alcalde de Balaguer; Jordi Ignasi Vidal i la regidora d’Esports, Gemma Vilarasau.

Tots dos esportistes del Club Runners Balaguer, van proclamar-se campions individuals i absoluts en les proves de 5 KM de la lliga Ponent EUROSOMNI en la passada temporada 2017.

En el cas de Sergi Nunes, va revalidar el títol aconseguit l’any passat, mentre que va ser el primer per a Natàlia Bernat.

Durant l’acte de recepció s’ha fet entrega als corredors d’un petit obsequi, concretament unes peces de roba per als seus entrenaments.

Tots dos esportistes han mostrat el seu agraïment i han explicat a alcalde i regidora, que afronten la nova temporada carregats d’energia i amb moltes ganes de revalidar els títols.

Ens aquest sentit Jordi Ignasi Vidal ha expressat tot el seu suport per a continuar treballant i a valorat molt positivament la feina individual i col·lectiva tant dels corredors com del club Runners Balaguer.

L’alcalde de Balaguer també ha respòs a la petició dels corredors en referència a la creació d’una pista d’atletisme per a entrenaments i curses. Vidal ha apuntat que des de l’ajuntament s’està estudiant la seva futura ubicació, tot i que la seva construcció estarà supeditada als recursos econòmics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.