L’Ajuntament de Balaguer arranja diversos carrers de la ciutat

L’Ajuntament de Balaguer ha iniciat aquests dies una sèrie d’obres de gran importància en diferents punts de la ciutat. Un d’elles consisteix en la substitució de 25 metres de tubs de clavegueram al carrer Sant Lluís a la zona de la plaça de l’Alguer. Les instal·lacions antigues i deteriorades pel pas del temps provocaven certes humitats a veïns de la zona.

Una de les altres actuacions, i de les més esperades per la ciutadania, és l’arranjament del carrer Sant Pere Màrtir que després de donar per acabada la primera fase d’actuació fa unes setmanes, l’inici d’aquesta segona s’ha vist afectat per les darreres jornades de pluja. L’obra era molt reclamada per la població en un carrer proper a l’Escola Gaspar de Portolà i l’Escola d’Adults.

En aquesta línia el consistori ha iniciat l’arranjament del camí d’accés des de la carretera C-12 a la zona d’Almatà que es trobava en mal estat i on hi passen centenars de vehicles diàriament per accedir al Santuari del Sant Crist i a l’INS Almatà a més de ser el punt d’entrada i sortida del Parc de Bombers de Balaguer.  En aquesta mateixa zona, l’Ajuntament de Balaguer ha finalitzat les tasques de millora d’un camí proper a l’Institut.

El consistori iniciarà noves obres en les properes setmanes.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.