Que España és un país feixista és ben sabut de tothom i no caldran gaires exemples per demostrar-ho.

La dreta dura i l’extrema dreta s’han posat d’acord per tal de controlar tots els governs i institucions a les que tenen accés.

El PSOE que també és un partit mucho español els ha donat carta blanca i ha preferit donar pas a la ultra dreta abans que donar-li espai als de Podemos tot i que Unidas Podemos, també ha demostrat un espanyolisme fora de dubte. Com els Comuns si fa o no fa.

Ara, amb la constitució dels nous governs, tindrem ocasió de saber nous casos. Potser riurem i tot.

Espanya és un país grotesc i els seus polítics s’esforcen per estar a l’alçada que se’ls demana. Cadascú al seu nivell. Uns pengen un quadre del Preparao, perquè quedi clar que ells són uns bons súbdits (anava a dir esclaus) i el Ministeri d’exteriors munta a Alemanya, una jura de bandera. Al mateix poble on van declarar innocent al Puigdemont.

Una mica a la manera del fantasma Rivera i els seus mítings a Alsasu i Errenteria. Diu que serà a bord del vaixell insígnia de l’Armada espanyola. Suposo que per aquesta ocasió hauran mirat de descarregar la cocaïna, tot i que també potser que la pensen repartir amb el “vino español” que diu que donaran en acabar el patriòtic acte.

Sempre m’he preguntat si aquestes carallotades les munta el Borrell tot sol o si té un equip d’assessors.

Però, va, calma sobretot. Estic convençut que això acabarà petant  perquè no es pot ser tan incompetent tota la vida.

Vull creure.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.