Achraf Boufra aconsegueix una meritòria 6a posició als campionats d’Espanya d’atletisme

L’atleta Achraf Boufrà, resident a Balaguer està completant una temporada de somni. Després de ser seleccionat amb la catalana per participar al cross internacional de Elgoibar i d’ascendir amb el seu club, el Lleida UA, a primera divisió espanyola, Boufrà va posar punt i final a aquesta magnífica temporada amb la participació als campionats d’Espanya a l’aire lliure i aconseguint una magnífica 6a posició en la prova dels 3000 obstacles. Tot i confirmar-se com un dels millors de l’Estat en aquesta prova l’Achraf afirma que no va ser una de les seves millors curses.

La sisena posició de Boufrà és més meritòria encara si es té en compte que era només el 4t cop que corria en aquesta disciplina. La introducció de Boufrà als 3000 obstacles va ser una casualitat.

Ara Boufrà, de només 18 anys fa el salt de categoira i passa de junior a promesa una categoria ala que espera donar molta guerra i perquè no, continuar recollint bons resultats.