El CTT Balaguer confima les renovacions de les dues jugadores professionals i perfila la temporada 2019-2020

El CTT Balaguer Villart Logístic ha confirmat les renovacions de Natalya Prosvirnina i Svetlana Bakhtina. Malgrat el descens l’entitat de la capital de la Noguera a Divisió d’Honor, la categoria de plata del tennis taula espanyol,  el club ha continuat confiant amb les dues jugadores professionals de l’entitat.

La plantilla del primer equip es completarà amb Anna Biscarri i la jugadora del filial, equip que també ha baixat de Divisió d’Honor a primera divisió, Claudia Cejas.

Tot i la possibilitat de mantenir-se a Superdivisó femenina per la via administrativa de moment el club ha descartat l’opció i aposta per guanyar-se l’ascens a la pista i valorar posteriorment la rendibilitat econòmica del retorn a la màxima divisió del tennis taula espanyol.

Pel que fa el pressupost per la temporada 2019-2020 des de la direcció del club asseguren baixarà i que s’acotarà als ingressos rebuts, provinents en gran part de les subvencions públiques.

Cal recordar que el CTT Balaguer ha militat durant 9 temporades a la màxima divisió del Tennis Taula i espanyol  i que va aconseguir la fita més gran del club la temporada 2015-2016 quan va aconseguir el títol de campiones de la Superdivisió Femenina.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.