Balaguer recupera un Crist crucificat barroc que podria sortir durant la processó de Divendres Sant

Balaguer recupera un Crist crucificat que ha estat traslladat al Museu Comarcal de la Noguera on serà restaurat i conservat per l’experta en restauració Mireia Cañadell. Fins el moment no es coneixen dades concretes d’aquesta imatge Barroca que seria la més antiga de la ciutat de Balaguer.

La recuperació d’aquesta imatge gràcies al suport de la Parròquia, coincideix amb el 5è aniversari de la Confraria de Setmana Santa de Balaguer. El Crist, despenjat aquest mateix dilluns de l’església de Sant Josep, s’ha trobat en molt mal estat però es preveu que la seva conversació i restauració estigui finalitzada a principis de la Quaresma.

La Confraria espera poder comptar amb la peça que ja sortia de processó antigament durant la processó de Divendres Sant i crear un nou pas amb la implicació d’empreses locals.

Després de la seva restauració, el crucificat barroc que antigament es trobava ja a l’església de Sant Josep, serà exposat a l’església del Miracle un dels espais amb més culte de la ciutat.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.