Tot a punt per la 19a edició dels ‘Ermitanyos’

El Pavelló Molí de l’Esquerrà serà el pròxim 23 d’octubre el punt de sortida i d’arribada de la 29 edició dels Ermitanyos, una cursa no competitiva que passa per les ermites de Cérvoles, Montalegre i Sant Jordi. Com ens les últimes edicions la organització ha habilitat, pels prop de 500 corredors que s’espera que s’inscriguin, 3 itineraris diferents de 45, 70 i 90 km en els que s’afegeix un ermita a cada recorregut.

La principal novetat d’enguany és que els recorreguts no estaran senyalitzats i els participants s’hauran de guiar a través de GPS, d’aquesta manera es contribueix amb el medi ambient, es facilita les tasques de neteja i retorna als orígens de la cursa.

El preàmbul d’aquesta trobada dels amants de la bicicleta de montanya serà la festa de la bicicleta que es celebrarà el 15 d’octubre a Balaguer amb activitats per a tots els públics.

Les inscripcions per la festa de la bicicleta es poden fer a través dels centres escolars o de la regidoria d’esports, la festa s’iniciarà a les 16h al parc de la Transsegre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.