Estades infantils per a tots els gustos

Participants (Foto: Aj. Balaguer)

Participants (Foto: Aj. Balaguer)

Més de trenta infants participen aquests dies en el programa Temps Afegit de l’Ajuntament de Balaguer. Es tracta d’activitats similars a les que els nens i nenes fan al llarg de l’any com a extraescolars, cercant la part més lúdica i apostant per un aprenentatge dinàmic i pràctic. L’alcalde, Josep Maria Roigé, i el regidor d’Ensenyament i Cultura, Miquel Aige, han visitat aquest dijous matí els infants, que tenen entre 4 i 10 anys, abans de l’inici de la jornada, que ha arrancat amb una visita a Ràdio Balaguer.

Aige ha destacat la bona acollida de les estades, incloses en l’Estiu Esport. Precisament, durant aquesta quinzena, una de les altres propostes del programa, el Camp Base, compta amb la participació d’uns 90 nois i noies. A diferència del Temps Afegit, Camp Base consisteix en esports d’aventura: piragüisme, BTT, tir amb arc, escalada o espeleologia.

A Temps Afegit, les activitats culturals, com ara la música, el teatre, les manualitats, la lectura o els jocs de taula, tenen més presència que les esportives, tot i que també s’hi dedica una hora al dia.

Per als més petits, els nens i nenes entre 4 mesos i 3 anys, es fan estades a la llar d’infants Patufet.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.