Visita la fàbrica de Ferrari i aconsegueix descomptes en carburant amb EUROMASTER Díaz Subías

Euromaster Díaz Subías presenta les promocions de Setmana Santa amb diferents descomptes i sorteigs. Aquestes promocions, que són vàlides des del 15 de febrer i fins al 31 de març, s’apliquen a diversos serveis: canvi de pneumàtics, canvi d’oli i filitres i revisió del vehicle.La primera promoció fa referència al canvi de pneumàtics: Així doncs pel canvi de 4 pneumàtics de la marca Michelin, EUROMASTER regala 25 euros de descompte en carburant i pel canvi de 2 pneumàtics, 10 euros en carburant. La campanya va dirigida a particulars que tinguin vehicles de turisme, 4×4 o furgoneta. No és vàlida per a vehicles de renting, flotes de vehicles, tallers o treballadors d’Euromaster. Las targetes combustible es poden fer efectives a més de 5.600 estacions de servei de tota Espanya. Estan incloses totes les que portin el distintiu H24 (totes les GALP, BP, SHELL, AGIP, TAMOI L y la majoria de REPSOL, CAMPSA o PETRONOR).

La segona promoció fa referència als canvis d’oli. Al realitzar un PLA CANVI D’OLI o PLA CANVI EXPERT a Euromaster amb oli Shell, el client participa en el sorteig d’un viatge per dues persones a Maranello, per a visitar la Fábrica Ferrari durant els dies 08-09 d’Octubre.

I finalment, en la última promoció es vol aprofitar l’època anterior a la Setmana Santa,període en el que se realitzen gran part dels desplaçaments de vacances de l’any, per oferir un pack de serveis relacionat amb la seguretat dels vehicles; i per tant, amb la seguretat dels nostres clients. Per això s’ho s’ofereix el pack 4 en 1 que inclou:

Nitrogen: inflat de les 4 cobertes

Diagnosis Alineació

Revisió de seguretat: 12 punts de control

Posades a nivell: afegir neteja vidres, anticongelant

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.