La revegetació de l’avinguda Països Catalans, la proposta més votada als primers pressupostos participatius de Balaguer

Balaguer ha fet públic aquest dilluns al vespre el resultat de les votacions dels primers pressupostos participatius de la ciutat. De les sis opcions proposades les tres més votades seran les que el consistori inclourà en el capítol d’inversions del pressupost de l’any 2020 i s’executaran en els propers mesos. En primera posició i amb 371 vots es troba la revegetació de l’avinguda Països catalans. La segueixen la senyalització urbana amb 358 vots i  l’adequació de la vorera del Pavelló Molí de l’Esquerrà per millorar-ne l’accessibilitat amb 353 vots. Les propostes no superen el límit econòmic marcat de 150.000 euros.

Un total 733 persones majors de 16 anys i empadronades a Balaguer han votat en aquests primers pressupostos participatius, el que suposa un 5,04% del cens. El consistori es mostra satisfet amb la xifra tot i que pugui semblar baixa.

I és que amb aquest primer procés de pressupostos participatius l’objectiu és purament pedagògic.

Mercè Chiapella, Directora del Gabinet CERES, empresa encarregada del procés tècnic  fa un balanç positiu d’aquests primers pressupostos participatius.

La Paeria preveu que en l’edició del 2020 la ciutadania pugui aportar les seves pròpies idees.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.